Laadpas aanvragen

Heeft u een elektrische auto en bent u op zoek naar een manier om gemakkelijk en snel uw auto op te laden? Dan is een laadpas precies wat u nodig heeft. Met een laadpas heeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpunten, zodat u altijd en overal uw auto kunt opladen. Maar hoe vraagt u zo’n laadpas aan en waar moet u op letten?

Bij DIClaadsystemen begrijpen we dat gemak en toegankelijkheid belangrijk zijn voor elektrische rijders. Daarom hebben wij een simpel en efficiënt proces om een laadpas aan te vragen. Met onze laadpas kunt u gebruikmaken van duizenden laadpunten in binnen- en buitenland. Of u nu thuis bent, op uw werk of onderweg, met een laadpas van ons bent u altijd verzekerd van een opgeladen auto.

Waarom een laadpas aanvragen?

Heeft u een elektrische auto en wilt u overal eenvoudig kunnen laden? Een laadpas aanvragen biedt de perfecte oplossing voor dit probleem. Met een laadpas heeft u toegang tot een uitgebreid netwerk van laadpunten, zowel in Nederland als in de rest van Europa. Dit betekent dat u zich geen zorgen hoeft te maken over het vinden van een geschikte laadpaal tijdens het reizen, of u nu dichtbij huis bent of in het buitenland.

Het mooie van een laadpas aanvragen is dat het helemaal gratis is. U hoeft geen opstartkosten te betalen, wat het zeer toegankelijk maakt voor iedereen met een elektrische auto. Dit geeft u de vrijheid om gebruik te maken van openbare laadpunten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over extra kosten. Zo kunt u genieten van de voordelen van elektrisch rijden zonder gedoe, altijd en overal.

Kosten en voordelen van de laadpas

Een laadpas bij ons kost u niets voor de eerste aanvraag. U betaalt enkel voor de energie die u verbruikt tegen het tarief van de laadlocatie en een minimale toeslag van € 0,01 per kWh voor het gebruik van de laadpas.

Er zijn geen opstartkosten of vaste maandelijkse abonnementskosten. Wilt u liever een handige key tag sleutelhanger? Deze kost eenmalig € 8,95. Met deze pas of key tag kunt u zorgeloos door heel Europa uw auto opladen.

Handige app voor laadpunten en laadsessies

Download ook onze gebruiksvriendelijke app om beschikbare laadpalen in de buurt te vinden en te activeren. Met de app heeft u een duidelijk overzicht van alle laadsessies en de kosten per sessie.

De app kan eenvoudig worden gekoppeld aan uw laadpas account, zodat u altijd inzicht heeft in uw laadgeschiedenis. Heeft u geen laadpas bij de hand? Geen zorgen, u kunt ook eenvoudig betalen met PayPal.

Extra laadpassen en keytags aanvragen

Heeft u al een laadpas en wilt u extra laadpassen of keytags voor uw gezin of collega’s? Geen probleem. Via het formulier op onze website kunt u eenvoudig extra laadpassen aanvragen voor een eenmalige vergoeding van € 5,95 per pas.

Extra keytags zijn verkrijgbaar voor € 8,95 per stuk. Zo kunnen meerdere mensen gebruikmaken van hetzelfde account en laadmogelijkheden.

Vul uw gegevens in

Dit contactformulier is gedeactiveerd omdat u weigerde de Google reCAPTCHA-service te accepteren die nodig is om alle berichten die door het formulier worden verzonden, te valideren.

Eenvoudig en flexibel laden met DIClaadsystemen

Bij DIClaadsystemen maken we een laadpas aanvragen eenvoudig en voordelig. U profiteert van flexibele laadmogelijkheden zonder vaste lasten en met minimale gebruikskosten.

Onze laadpassen zijn ontworpen om u de beste laadervaring te bieden, waar u ook bent. Vraag vandaag nog uw laadpas aan en ervaar het gemak van elektrisch rijden zonder zorgen. Heeft u vragen of hulp nodig? Neem contact met ons op.

laadpas aanvragen